På harrypotterexhibition.se kan du hitta allt du skulle kunna vilja vet om Harry Potter böckerna. Vi tillhanda håller lite av allt från hur många språk böckerna finns på till lite kort om vad böckerna handlar om. För oss på harrypotterexhibition.se är Harry Potter något stort, och vi är stolta över vår kunskap om ämnet. På denna sida ska det finns lite för alla Harry Potter fans, som vill veta mer om Harry och hans värld.

Den unikt magiska världen som Harry får bli en del av är något alla läsare kommer vilja var i. Det finns få Harry Potter läsare som inte kan se sig själva som elever på Hogwarts eller flygande på en quidditchkvast. J. K. Rowlings fantasifulla ord har rört många och kommer att fortsätta att göra det allt eftersom fler barn växer upp och lär sig att läsa. För dem som inte kan, hinner eller orkar ta sig igenom alla sju böckerna kan de ta en genväg till Harry Potter världen genom de åtta filmerna.

Även om filmerna inte är lika detaljerade som böckerna, baseras filmerna så långt det är möjligt på böckerna och återspeglar en detaljerad historia.

Harrypotterexhibition.se finns så att Harry Potter Fans kan hålla sin fantasi kvar i den magiska världen utan att läsa böckerna eller sitta i soffan med en av de åtta filmerna på Tv:n. Även för de som redan vet mycket om Harry Potter och denna magiska värld, kan det vara kul att läsa igenom denna hemsida och tänka tillbaka på när man först läste böckerna.